FAQ – Veelgestelde vragen

Hieronder volgt een lijst met de meestgelde vragen, mocht je na het lezen hiervan nog vragen hebben stuur mij dan een email of stel je vraag via het contactformulier.

Ja, gedurende de COVID-19 gelden deze aanvullende maatregelen:
 We zijn geopend maar uitsluitend op afspraak.
 Kom alleen naar je afspraak.
• Desinfecteer/was je handen bij binnenkomst.
Houdt, waar mogelijk, 1,5 meter afstand.
De klant wordt verzocht een mondkapje te dragen.
Neem contact op bij symptomen (verkouden, hoesten, niezen of verhoging/koorts)
van jezelf óf van personen in jouw directe omgeving. We verplaatsen dan onze afspraak.
Neem óók contact op wanneer je géén symptomen vertoont maar in de afgelopen 14 dagen wel in contact bent geweest met een, met COVID-19, besmet persoon.

De ingang bevindt zich in een smalle steeg. Vanaf de Folkingestraat 9B (de Holm) loop je de steeg in, na 20m is de ingang aan je rechterhand.  (De steeg bevindt zich recht tegenover de winkel Simsalabim).

Ik tatoeër vanaf 18 jaar.

Ik maak alleen tatoeages, geen piercings.

Voor het bepalen van de prijs van een tatoeage zijn veel verschillende factoren van belang. Daarom kunnen online ook geen prijzen worden gegeven. Voor kleine en middelgrote tatoeages wordt in de meeste gevallen een vaste prijs gegeven, voor grotere projecten -die in meerdere sessie gedaan moeten worden- wordt het uurtarief gehanteerd

Normaal gesproken is er wel een wachttijd,  soms wat langer, soms wat korter. De wachttijd is geheel afhankelijk van het ontwerp, de hoeveel voorbereiding die nodig is en de mogelijkheden in de agenda’s van jou en mij. Daarom is het niet exact aan te geven hoe lang de wachttijd is.

Betaling is contant.

Het kan zijn dat ik in sommige gevallen een aanbetaling vraag. De prijs van de aanbetaling hangt af van de tatoeage. De aanbetaling wordt van de totaalprijs van de tatoeage afgetrokken.

Ja, dat kan. De aanbetaling wordt terugbetaald mits de wijzigen in de planning of ontwerp minimaal 5 werkdagen van tevoren worden aangeven.

Ja, dat kan. Wil je je afspraak verplaatsen of annuleren dan moet dit minimaal 5 werkdagen van tevoren. Als je je afspraak later annuleert, verplaatst of niet op komt dagen is het niet mogelijk je eventuele aanbetaling terug te geven.

De beste manier is om mij een email te sturen, deze wordt het meest gebruikt en onderhouden door mij. Via social media is het ook mogelijk maar email krijgt voorrang.

Soms is het erg druk en kan het wel even duren voordat ik jouw mail kan beantwoorden. Wanneer je een mail verstuurd of het contactformulier invult krijg je een geautomatiseerde email terug. Krijg je geen reactie van mij en/of heb je niet de geautomatiseerde email ontvangen? Check dan ook even je inbox voor ongewenste reclame (SPAM). Soms gebeurt het dan mijn mails daarin terecht komen